Post by acmoulelerec on Feb 11, 2022 7:09:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jurassic World™: The Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jurassic World™: The Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови неограничене издржљивости ▞▞▞
▞▞▞ Jurassic World™: The Game 2022 version ▞▞▞
Одлична игра. Једини разлог због којег нисам могао да дам 5 звездица је: има много ствари за кеш, а онда уопште немам новца и да ми игра стално пада. Ако бисте могли да поправите ове ствари, даћу вам 5 звездица.
Добре игре
Јесте да је добро али је лаг фрамерате
Оглас за игру за одрасле који се често појављује је заиста досадан, а такође ми се не свиђа како вам ова игра гура своје трансакције у игри на лице. Уреди: промењено са 2 на 1 звездицу јер сам имао потешкоћа при отварању игре (не могу да се повежем са сервером)
Игрица је одлична
Срање зесце
Инсталирала сам је, ал кад кликнем да уђем пише да је заустављена са радом и нмг учи... Због чега бре то??!! Самсунг Галаки С3
То је добра игра, али ме насумично избацује из игре. Ако нешто урадим и то ме избаци, то не штеди, а понекад ако потрошим ДНК, новац и новчиће, изгубим нешто ако то не уштеди.
Ово је ОДЛИЧНА ИГРА КОЈУ бих дефинитивно препоручио да је одлична за убијање досаде и без реклама 👌🏼👍🏻 графика и звуци диносауруса су фантастични, а такође и КОЛИЧИНА СТВАРИ КОЈУ ДОБИЈЕТЕ. ЗАИСТА ЦЕНИМ ВАЖАН РАД У ОВОМ💖
Не могу чак ни да отворим своју игру зато што кад год покушам да отворим, приказује "интернет везу је истекло. Молимо проверите своју везу" чак и ако је веза јака, то и даље показује. Већ дуже време покушавам да га отворим, али и даље исти проблем
Веома лепо
4 звездице зашто? Сваки пут када учествујем на турниру мој противнички тим има тако јаке диносаурусе да је буквално немогуће да победим. Ако користим супер ретке нивое 40, биће против диносауруса нивоа 30 вип/турнира. Молим вас поправите ово јер ако ће овако бити немогуће је за мене и можда друге да откључамо турнирско створење. То је забавна игра, али само поправите турнирски оппента диносаурус меч.
АЛО ИГРИЦА ЈЕ ЕКСТРА АЛИ ЛОУДИНГ ЈЕ УЗАСНО СПОР СТАВТЕ НОРМАЛАН ЛОУДИНГ И ДАЦУ 5
Супер је али дуго треба да се чека за неке ствари.
Рекао бих да је ова игра заправо веома добро направљена, лако најбоља дино игра на свету. Неколико проблема које сам имао су честа рушења и изгубљени подаци и то је заиста то. Једина ствар која ми смета је када сам добио легендарни пакет из пада бар и док сам га отварао срушио сам се и изгубио све што сам хтео да добијем, био сам толико узбуђен због свог првог легендарног и био сам разочаран. Кључ за подршку= НКСРКСБЗДЗ
Добро, али није занимљиво
Jurassic World™: The Game Симулационни ykiy
ваша игра је била лепа, али када отварам пише "временско ограничење за контактирање сервера. проверите своју интернет везу. (манифест)" урадите нешто за ово.
Лепа игра
Demolition Derby 2 Võidusõit kud
4- Мислила сам да је боља него што изгледа.
Овај сто се залио да треба пуно уцитавања нисмо ми криви сто има глуп телефон.
Па ок је апликација СУПЕР ТАМАН ЗА 4⭐👍👍👍
Да не будем непристојан, али ова игра је покварена у почетку, имао сам проблема са учитавањем, али то је било поправљено, али сваки минут игра ме избацује и то је досадно да ли можете да поправите ово, молим вас ако играте ову игру је игра са 5 звездица.
Супер игра
То је невероватна игра, супер је како можете да натерате ценозојска створења и направите тоне хибрида, тешко је победити неке фазе битке, али то чини забавним добијање пакета карата и награда, и још много тога, али ја само зато дао јој четири звездице јер понекад насумично треба јако дуго да се учита, али то је изузетно добра игра и препоручујем да је играте
Игрица је супер једино сто ме понекад избацује али насао сам ресење само поново покренем телефон и следецих пар дана ме не избацује уопсте и јос несто нема довољно хране за левеловање и превисе коста харана касније смањите колико хране треба за левел уп и да мане коста а да се добија вис.
Ова игра још увек није поправљена, морате да поправите догађаје које сте понављали исте изнова и изнова, ја чак немам парасауролофуса, зашто је ово случај да ви блокирате путеве за добијање диносауруса и то мора да престане Волео бих да могу да дам овоме више звездица, али не могу чак ни да добијем пирораптора јер су сви диносауруси откључани путем специјалног догађаја и никада се не појављују јер ви момци управо понављате исте монолофосауре галлимимус спиносаурус итд. поправи ово
🤔
То је сјајна игра са доста садржаја, али је веома скупа, а ја сам недавно постао ВИП јер је тешко добити ДНК и кеш и скоро немогуће освојити турнире са кулдауном на диносау, али је уопште одлична игра
Ниста неваља
Нема пријављивања на Фејсбук! Не могу више да синхронизујем ово са нашом пријавом на Фејсбук, године и године изградње парка су нестале, испробао на свим уређајима и исто је, почевши од нуле, срце мог сина сломљено!
Одлична игра, али толико кашњења, а понекад и аутоматски излаз на фб мени за пријаву, проверавају вашу интернет везу
Поправи игру!!! Одлична је игра ако поправите разлог зашто се игра стално руши!! Волим игру, али нећу је дуго задржати ако не поправите игру!
Овоме дајем 4 звездице јер постоји грешка која ће изненада изаћи из игре. Осим тога што је још увек добра игра, надам се да можете да поправите грешку, биће од велике помоћи ако поправите грешку ХВАЛА
Игрица је добра само што се мало више учитава
Игра је добра али ви Лудиа имате ману упдејтујете једну огру а другу заборавите нпр. Јурассиц Парк Буилдер нисте ажурирали 2 године и једва чекам Јурассиц Ворлд Аливе
Не ради
Jurassic World™: The Game Mô phỏng sdp
Оценио бих је више јер је игра заиста сјајна и забавна, али моја игра се стално руши и покушао сам много ствари да је зауставим, али ништа. Моја игра се ресетује након сваког пада, промените нешто или Не знам само омогућите да се игра
Вери глицти! Затвара се понављајуће чак и са извештавањем. Губитак средстава није надокнађен и добијене вредности. Једна лошија игра коју сам пробао. Нема корисничке подршке
Чудно је зато што као да има квара ствари су са стране као што је храњење диноса са стране, зато га оцењујем само са 2
Руши се скоро сваких 5 минута, али то је добра игра, волео бих да више личи на друге игре јурског парка као на Ксбок-у
Игрица је сјајна али имам проблем, проблем је тај што када уђем у игрицу прво треба да сачекам да се напуни оно што је везано за мегабајте и онда ми прикаже да изаберем да ли хоћу да се улогујем преко фејсбука или да наставим без улоговања и када кликнем да се улогујем преко фејсбук игрица закочи и избаци ме. Користим телефон Ксиаоми Редми Ноте 8Т
Ок
Графика је веома добра, а детаљи су велики
Одлична поставка, дизајн, графика и игра. Али разлог зашто му не могу дати 5* је једноставно зато што ме стално избацује. Губим ресурсе сваки пут док сам усред храњења или неке друге активности. Овај проблем се дешава само са овом апликацијом и ниједном другом, тако да знам да то није мој интернет. * Контактирао сам подршку као што је затражено од програмера и изненађење.. они окривљују мој уређај. Нема појма како да решите проблем, па је сада деградирана на 1 звездицу и апликација је избрисана. Одлична подршка 🙄👏
Уопште не могу да се пријавим да бих завршио своју мисију, моја веза је била добра, али је стално тражио да се веза са сервером изгубила. Све остале апликације су добро радиле. Молимо поправите што пре!
Пребодро (одлично)
Ова игра је катастрофална трази када сам је инсталирала и усла у њу трази 749МБ -.- није фер поправите то