Post by acmoulelerec on Feb 11, 2022 7:12:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art Of War 3:RTS στρατηγική ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art Of War 3:RTS στρατηγική IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ άπειρο όλο το hack ▞▞▞
▞▞▞ Art Of War 3:RTS στρατηγική 2022 version ▞▞▞
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, μου αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζουν αυτήν την ιδέα rts
Το παιχνίδι θα πρέπει να έχει αψιμαχία AI 1 προς 1 για να μην κερδίσει κανένα αστέρι. Το να βασίζεσαι στον σύντροφό σου δεν είναι καλό. Μπορούν να σε δεσμεύσουν ή μπορούν απλώς να ρουφήξουν. Είναι το μόνο πράγμα που λείπει από το παιχνίδι. Επιπλέον, είναι δύσκολο να βρεις μετρητά για τις αναβαθμίσεις. Δεν θέλω να συνεχίσω να κερδίζω αστέρια για να δυσκολεύονται οι αντίπαλοι όταν δεν είμαι έτοιμος.
40 δολάρια Καναδά για δεύτερο εργάτη (2 αναβαθμίσεις ταυτόχρονα) είναι επαναλαμβανόμενες όπως το έγραψα αν θέλω να ξοδέψω 40 δολάρια σε ένα rts θα αγοράσω star craft ή age of empires τι είναι πολλές φορές καλύτερα αν ήταν 5 ή 10 Θα μπορούσα να καταλάβω, αλλά 40 εκατοστά με έκπτωση 40% αν αγόραζα αυτήν την πλήρη τιμή, θα μπορούσα να αγοράσω ένα νέο ΤΡΙΠΛΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΞΥΣΤΟ ηθικό αυτής της κριτικής καλό παιχνίδι απλά τεράστιος τοίχος πληρωμής, αν το βλέμμα σας να προχωρήσει πραγματικά σε έναν συγγενή ταχύτητα στη διάρκεια της ζωής σας.
Απόλαυσα πραγματικά αυτό το παιχνίδι στην αρχή μέχρι που συνειδητοποίησα ότι χρειάζομαι χρήματα για να αναρριχηθώ απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους που πληρώνουν σε νίκη. Δεν μπορείτε απλώς να καταργήσετε όλα τα PACKS ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ και ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ για να κάνετε όλους τους παίκτες να έχουν τα ίδια βασικά στατιστικά. Όπως και το "League of Legends", μόνο skins είναι διαθέσιμα για αγορά. Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά καλό, αλλά χρειάζεστε χρήματα κάθε φορά για να συνεχίσετε μακροπρόθεσμα. Ξέρω ότι το bot σας θα απαντήσει σύντομα σχετικά με τη "στρατηγική" και τον "καλύτερο αντίπαλο" για να με κάνει να φαίνομαι σαν ηλίθιος, δεν πειράζει.
Ως θαυμαστής του C&C/υπέρτατου διοικητή, αυτό το παιχνίδι pvp Is awesome χρειάζεται λίγο χρόνο για να ξεκλειδώσει τα πάντα, αλλά αν ξεκλειδώσετε την εκστρατεία, μπορείτε να αποκτήσετε τα περισσότερα πράγματα. Μοιράζουν πολλούς λάτρεις της κατασκευής και χρυσό, μερικοί άνθρωποι θα έχουν πλεονέκτημα επειδή ξοδεύουν περισσότερα χρήματα.
Αυτό δεν θα λειτουργήσει, έχεις μειώσει την θωράκιση και τη ζημιά του κυκλώνα, θα πρέπει να το φτιάξεις αλλιώς θα το διαγράψουμε εγώ και όλοι οι φίλοι μου γιατί τα είχα ενημερώσει όλα με πολύ κόπο.
Τα γραφικά λείπουν και το παιχνίδι στην πρώτη εκκίνηση είναι πολύ αργό. Απλώς πιστεύω ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει πολύ περισσότερα. Αυτό το παιχνίδι έχει δυνατότητες.
Αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο RTS .ωστόσο το σύστημα αντιστοίχισης δεν είναι ..εννοώ. τι γίνεται αν για παράδειγμα η κατάταξή σου είναι 7/9 και άρχισες να παίζεις multiplayer .. και μετά νικάς στο παιχνίδι σου, ελέγχεις την κατάταξή του που είναι lvl 13 που είναι υψηλότερη από τη δική σου οπότε είναι το ίδιο από άλλα παιχνίδια όπως το MLBB/PUBGM που έχουν τυχαία σύστημα αντιστοίχισης, αλλά αυτό θα πρέπει να είναι της ίδιας κατάταξης lvl, παρακαλώ, διορθώστε το για να δώσω την τελική τιμή😊
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, μου θυμίζει εντολή και κατάκτηση, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι μια πιο καλύτερη και βελτιωμένη εμπειρία όταν παίζω και είμαι εντελώς εθισμένος σε αυτό το παιχνίδι. Μεγάλη δουλειά σε αυτό το παιχνίδι.
Φοβερό παιχνίδι αλλά εξαιρετικά δύσκολο για τους νέους παίκτες να ανταγωνιστούν αυτούς που παίζουν για μήνες έως και 3 χρόνια. Οι χρόνοι αναβάθμισης είναι απίθανοι. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία αν θέλετε να τραβήξετε νέους παίκτες. Οι παίκτες αναβαθμίζουν τους χρόνους για να ταιριάζουν με το χρόνο που παίζουν. Φυσικά η πίστη πρέπει να εκτιμηθεί για τους μεγαλύτερους παίκτες, αλλά χωρίς μετρητά αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο μετά την 7η θέση, αν δεν μπορείτε να ξοδέψετε τόνους για να προλάβετε τις αναβαθμίσεις. Κατά τα άλλα πιστεύω ότι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα αριστούργημα στον τομέα RTS, παρόμοιο με το παιχνίδι C&C, η μάχη είναι τέλεια ισορροπημένη, με κάθε πλευρά να έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα ήθελα να δω στο μέλλον, όπως το πεζικό μεταφέρονται σε οχήματα, κτίρια φρουρών, δυνατότητα ρίψης πεζικού με βομβαρδιστικά, καθώς και το κενό 1 μεταξύ των κτιρίων πρέπει να αφαιρεθεί εκτός και αν είναι στην πόρτα που βγαίνουν μονάδες, θα ήταν ωραίο να δούμε ένα σύστημα κατάταξης μονάδων και στο χωράφι.
Art Of War 3:เกมกลยุทธ์ทางทหาร ยุทธศาสตร์ nog
Ωραίο παιχνίδι το παίζω από το 2019 ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια rts. Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά 💪
Nise
Πληρώστε αρκετά για να κερδίσετε κάρτα δεξιοτήτων, ώθηση, αναβάθμιση, λένε συνεχώς ότι η ώθηση δεν είναι απαραίτητη για να κερδίσετε. Παίκτης υψηλού επιπέδου συνεχίζει να κερδίζει χρυσό ασταμάτητα, δεν μπορείς να έχεις καμία ευκαιρία
Happy Cooking 2:Summer Journey Gelegenheitsspiele wfi
Μου αρέσει πολύ είναι ένα ωραίο παιχνίδι αλλά θέλω ενημερώσεις θέλω περισσότερα
Τελιο παιχνιδι ειναι ακριβος οτι ηθελα !!!!
Μουφα
Παρατήρησα αμέσως ότι η αναλογία κερδών είναι εκτός λειτουργίας το παιχνίδι είναι άδικο, επομένως η αναλογία κέρδους στα σκουπίδια είναι τρομερά απενεργοποιημένη αν πρόκειται να παίξω αυτό το παιχνίδι, θα χρειαστώ πολύ περισσότερες επιταχύνσεις ενέργειας και όλα αυτά φίλε ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΩΡΑ οι άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα μαζί σας! αλλά αυτό είναι το τελευταίο νόμισμα που ξοδεύω μαζί σου.
Πολύ καλά...
μου αρέσει
Καλό και εθιστικό. όχι μόνο ότι η μετάφραση πρέπει να είναι σε οποιαδήποτε πρόκληση
Σας αρέσει η δράση με παιχνίδια στρατηγικής; Αυτό είναι το καλύτερο στο κινητό. Απολύτως υπέροχο. Αλλά νομίζω ότι ο χρόνος για τις αναβαθμίσεις είναι πολύ μεγάλος, θα χρειαστούν χρόνια για να αναβαθμιστούν πλήρως τα πάντα και σε 2v2 είναι απαραίτητη η ισορροπία των κοντέινερ πόρων. Ο χρόνος παραγωγής διαρκεί πάρα πολύ, κάτι που παρατήρησα όταν παίζουν AI ότι παράγουν στρατεύματα πιο γρήγορα, κάτι που τους δίνει ένα πλεονέκτημα. Θα εκτιμούσαμε πολύ αν εργάζεστε σε αυτό
Μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι. Παίζω αυτό το παιχνίδι πριν από περίπου ένα μήνα και είναι τόσο υπέροχο. Το γραφικό αυτού του παιχνιδιού είναι καλό αλλά όχι αρκετό. Αν σας αρέσουν τα streagy παιχνίδια, αυτό το παιχνίδι είναι ένα τέλειο παιχνίδι για εσάς. Σας συμβουλεύω να παίξετε αυτό το παιχνίδι.
Τα μόνα πραγματικά διαδικτυακά rts για android, δυστυχώς είναι παράγοντες Pay-to-Win. Δεν έχει νόημα με τις στρατηγικές σας εάν ο αντίπαλός σας μπορεί απλώς να τρέξει μέσα από τη βάση σας με καθαρές μονάδες OP.
Προσπάθησαν να πουν στους προγραμματιστές ότι ο αλγόριθμος αντιστοίχισης τους δεν λειτουργεί αποτελεσματικά και αγνοούν αυτήν την ανησυχία με το να υποθέτουν ότι οι πελάτες τους περιμένουν να κερδίσουν πληρώνοντας χρήματα. Μην στρίβετε τα λόγια των ανθρώπων! Μην χρησιμοποιείτε το επιχείρημα Strawman ως απάντηση!
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό....απέδειξε ότι για τη δημιουργία ενός αριστουργήματος δεν απαιτείται πολύ μεγαλύτερο μέγεθος αρχείου...αυτό είναι ένα αριστούργημα...αλλά δεν μπορώ να δω τη νέα ενημέρωση...Παίζω αυτό παιχνίδι από 6 χρόνια και ακόμα είναι πολύ διασκεδαστικό..
Αυτό το παιχνίδι έχει τη δυνατότητα να είναι τόσο καλό όσο μερικά παλιά παιχνίδια RTS από τη σειρά c&c, το κύριο παράπονό μου είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της βάσης των παικτών είναι τοξικό, η παγκόσμια συνομιλία είναι ένας εφιάλτης, το παιχνίδι καθυστερεί λίγο και μπορείτε να παρατηρήσετε την καθυστέρηση χρειάζεται για να αρχίσουν οι μονάδες να κάνουν την παραγγελία που τους δώσατε κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών αγώνων, το σύστημα αντιστοίχισης θέλει χρόνια για να βρει ένα ταίρι, οι αποστολές είναι κάπως επαναλαμβανόμενες και δεν έχουν καθόλου βάθος, ωραίο παιχνίδι τελικά, αλλά απέχει πολύ από το τέλειο
Καλό παιχνίδι παίζοντας αυτό το παιχνίδι, όταν ήμουν 9 χρονών, το art of war 2 και μετά έπαιζα το art of war 3 από το 2019 και έκανα κενά περίπου ένα χρόνο και τώρα συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι, αυτό το παιχνίδι είναι τόσο καλό. Τέλειο παιχνίδι Rts και το time killer το λατρεύουν, απλώς συνεχίστε την καλή ενημέρωση και προσθέστε μερικές νέες δυνατότητες. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα θρυλικό παιχνίδι
Μου αρέσει απλώς αυτό το παιχνίδι και νομίζω ότι μιλάω για όλους μας όταν λέω ότι θα θέλαμε να δούμε περισσότερα παρόμοια και νεότερες εξελίξεις όπως αυτές.
PvP, τώρα κάνουν το match-up με 2 επίπεδα παραπάνω. 🙃
Καλό
Είναι σχεδόν αδύνατο να κάνεις micro εδώ. Οι μονάδες αντιδρούν στις εντολές με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Επίσης πάρα πολλές αναβαθμίσεις. Πρέπει να περιμένετε για ώρες και αργότερα. Στο τέλος αυτό που με ανάγκασε να φύγω από αυτό το παιχνίδι είναι η απόλυτη ανοησία με ισορροπία. Στην πραγματικότητα, η συγκόλληση με ρουκέτα δεν έχει καμία πιθανότητα ενάντια σε στρατιωτικό ελικόπτερο με βαρύ πολυβόλο και ρουκέτες. Σε αυτό το παιχνίδι είναι το αντίθετο. Μπορείτε να κάνετε προηγμένες αναβαθμίσεις για τανκς και ελικόπτερα και να χάσετε από μερικούς ξαπλώστρες πυραύλων που πρέπει να πεθάνουν με 1 βολή.
Λοιπόν, επιτρέψτε μου να πω ότι μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι για την διακριτικότητα και την ισορροπία του. Αλλά τώρα, αυτό το παιχνίδι δεν είναι πραγματικά ένα παιχνίδι τακτικής, αλλά μόνο για τους ομολόγους που βιάζουν την αντίσταση σε οποιοδήποτε σημείο. Δεν είναι πουθενά τόσο διασκεδαστικό όσο κάποτε, ειδικά σε χαμηλότερες βαθμίδες. Το μόνο που υπάρχει εκεί είναι απλώς η ομολογία που βιάζεται με τις πανίσχυρες μονάδες τους, οπότε δεν μπορώ να φτάσω στο στάδιο όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν τζάγκουαρ ή γεράκια, επειδή πρέπει να ρίξω όλους τους πόρους μου για να υπερασπιστώ αυτά τα σκουπίδια. Νιώθω ότι το παιχνίδι πεθαίνει