Post by acmoulelerec on Feb 11, 2022 7:18:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda poveča zlato ▞▞▞
▞▞▞ Castle Crush:Epic Battle 2022 version ▞▞▞
Castle Crush:Epic Battle Стратегически xxg
Castle Crush:Epic Battle Strategia uxfq
Dobra igra. Grozno sestavljanje tekem. Nenehno se pomerite z igralci, ki so 2 in 3 stopnje pred vami. NADLEŽEN in onemogoča ponovno predvajanje. PROSIMO, da popravite ujemanje....
Na splošno precej dobra igra. Toda razvijalci igre niso posodobili že 2 leti.Težave z omrežjem so precej pogoste in včasih so ujemanja lahko nepoštena. Sicer pa je prekleto dobra igra. Get Crushing!
Zabavno, vendar bi lahko bilo bolje. Način, kako vas ovira pri odpiranju skrinj, ki jih zaslužite po bitki, tako da vam omogoča, da držite le 4 naenkrat, in časovne omejitve 4, 8 in 12 ur, preden jih lahko odprete, da dobite karte. Odkrito povedano, igra je ogromen denar
zelo zasvoji igra.. ena izmed najboljših iger, kar sem jih kdaj igral!!! na žalost so nekateri uporabniki našli način za goljufanje!! igra je postala dežela goljufov!!! ne pričakujte, da boste igrali pošteno... zelo je moteče.. upam, da lahko razvijalci kaj naredijo glede tega.. nič več vlaganju v moj profil... škoda, da je tako neverjetna igra, da se vidi, da je prišla na mizo vdorov !!!
Lepa igra, vendar se ta igra dolgo odpira in vsak teden prosi za posodobitve. Zato dajem samo tri zvezdice za to aplikacijo.
Ni slaba igra in malo sem se zabaval, vendar je videti kot stara flash igra. Ena zelo slaba točka je, da ne morete napredovati v igri, ne da bi porabili denar ... porabite nekaj dolarjev, zame je v redu, tukaj pa je popolnoma noro. pravim STOP!!! Na primer, kako odpreti prašiček pri 10.000 draguljev, ko dobiš samo 4 ali 5 draguljev na dan!!!! Edina rešitev je, da kupite za 90$ draguljev in to boste morali storiti naslednjič, znova in znova in vedno več… NORO Zelo razočaran nad denarno gestijo.
Ta igra ima dober koncept, ki je zabavna približno dve minuti. Edini način za napredek je, da med tekmami čakate 3 ure ali več. Morda bi bilo bolje, če bi bilo več nagrade za zmago v tekmi, vendar je tako malo spodbude za ponavljajoče se igranje, da je to izjemno frustrirajuće.
Všeč mi je igra. Edina stvar, ki mu preprečuje, da bi bil sijajen, je mehanika za blokiranje napredovanja, ki je dnevna meja zaslužka zlata, ki vam omogoča, da izgubite trofeje, če izgubite ali pridobite trofeje, vendar ne zaslužite več zlata ali skrinjic, če imate vse reže za skrinje polne. in dobil že toliko tekem. Za napredek potrebujete zlato in nima smisla igrati, ko je omejitev dosežena, ker se samo pripravljate na poraze proti igralcem z več dnevi ali denarjem v igri.
Sladka igra! To je ena izmed tistih, pri katerih, če ne nameravate porabiti denarja, ne načrtujte uspehov in tekmovanj. ko pa odšteješ 15 $, je tako vredno! Igra postane zabavno tekmovalna! Vsi liki se hitro odprejo in lahko zgradite krov, kot želite, takoj od vrat in vam ostanejo sredstva! Nato boste razbili 7 od vsakih 10 bitk, medtem ko bodo 3 tekmovalne. tekmovalni morajo biti tisti, ki so igranje tudi plačali. je vredno
Odlična igra, zelo zasvoji. Edina slaba stvar je, da igra želi, da nenehno kupujete stvari, a kaj drugega lahko pričakujete od brezplačne igre te kakovosti.
Ta grafika iger je boljša od drugih. Toda ta sistem povezovanja v igri je tako slab in zato ustvarja veliko težav, ko igram to igro. prosim, pokvarite svoj omrežni sistem, hvala.
To bi morala biti igra s petimi zvezdicami, toda edini način, kako lahko ostanete konkurenčni, je, da porabite denar ali uporabite **zelo** videti pristop: zmagajte v tekmah, napolnite skrinje do največjega števila, odprite vsako skrinjo, ponovite cikel.Svoj krov lahko nadgradite samo tako, da odprete skrinje in draguljev ne morete dobiti, razen če jih kupite. Škoda.
To je zelo lepa igra, vendar je v tej igri nekaj težav, ko nimam interneta, ta igra se ne zažene, zato raje, da je brez povezave, mislim, da se igra zažene, ne smejo dati prsi, ampak vsaj daje za igranje 😑
Prihranil sem svoje dragulje za tisti poseben dan, ko bi lahko odprl skupino mitskih skrinj... No dan je prišel tako navdušen... toda po odprtju 5 kart in nobenih novih kart, niti običajnih, ki bi jih lahko prikazal, ne kul, poleg tega je to po odprtju na stotine drugih skrinj skozi igro. Ali je nekaj narobe z odstotkom za vlečenje nove karte ali pa nekaj v algoritmih ni prepričano, toda da dnevni igralci ne dobijo nobenih novih kart, celo Commons je grozno.. upal je, da bodo razvijalci vsaj zamenjali nekaj novih kart v trgovina, vendar sploh nisem videl nobenega. Žal mi je, da je to tako negativno, da imam rad ceh in druge stvari v zvezi z igro, vendar je to poskus stiskanja celo nove skupne karte smešen. Sem na nivoju 6 in držim.. Mogoče se bo nekega dne pojavila nova karta, vsaj upam, da preden se odločim, da se uklonim. Povzetek tega odstavka je kupec pozor
Zanimiva in zabavna igra, toda razvijalci te resnično prisilijo, da te igre ne igraš. Po vsaki tekmi osvojite skrinjo, razen če zanjo nimate mesta v vašem odprtju/zalogi. Trenutno traja približno 8 ur, da odprem skrinjico in nisem daleč v igri. Mislil sem, v redu, igral bom, da se bom naučil in vsaj dobil kovance iz tekem. Dobiš približno 5 kovancev na tekmo in po morda 10 tekmah te igra prekine, češ da si zaslužil največjo količino kovancev za danes. Boli
z igro je tako zabavno🎮 in obožujem❤😘 to igro.. obstaja nekaj razlogov, zakaj mi je ta igra všeč🎮, ker je vojna.... vendar obstaja razlog, zaradi katerega mi to ni všeč igra... je na spletu in se ne posodablja hitro ☹️😑ja, lahko pa jo igramo tudi brez povezave. Potrebujem pomoč, ko posodabljam to igro na prenosnem računalniku, traja 4 do 5 dni, kaj storiti? ? prosim povej,
Castle Crush:Epic Battle Strategia uxfq
To je zelo dobro/ to je dobro
Te igre ne igram več. Bilo je zabavno, ko sem prvič začel, potem pa, ko si pred vami, sovražniki znova in znova ustvarjajo pošasti in nato vaše mrtve. Vesel sem, da nisem ničesar kupil za to igro.
bilo je bolj zabavno, kot sem pričakoval, vendar je bilo veliko dela za relativno majhno nagrado na TapJoyu. je trajalo 5 dni, da sem prišel do gradu 4.
črevesje
Dejstvo, da izgubiš toliko trofej, kolikor zmagaš na bitko, je le nekaj, kar bi se MORALO spremeniti. Imel sem veliko bitk, v katerih imata obe strani samo epski obračun do točke hitenja. Hudo mi je, da bodo takšni igralci izgubili ogromen del zaslužka, ko je bila bitka zelo blizu in nobena stran ni bila slaba. Število izgubljenih trofej mora biti povezano z dolžino bitke in HP, ki jih ima druga oseba. Samo igraj se, pa boš videl, da se zdi nepošteno. Všeč mi je samo osnovni koncept.
ko sem prvič igral castl crush na mobilnem telefonu je bilo neverjetno 2 leti pozneje, zdaj pa igram na svojem računalniku in sem igral le 3 dni od tega in sem že nastopil na 2. castle 1, moja edina pritožba, ki se malo hitro dvigneš in malo več znakov prosim
igra je dobra, vendar upravljavci iger nikoli ne poslušajo igralcev in to vodi v resnične razdraženosti in motnje. Poleg tega je očitna pristranskost računalniških nastavitev nekaj, na kar morate biti pripravljeni
Igra je bila sprva zabavna, a ko dvignete nivo, začnete igrati tekme proti igralcem z višjimi ravnmi, ki jih ne morete zmagati. To je sprva tako nepošteno, da sem mislil, da morda ne igram s pravim krovom, vendar sem opazil, da moje karte potrebujejo, da se naložijo več kot moj konkurent, tako da sem se spet nepošteno ujemal
No, začelo se je zelo zabavno igrati, razen tega, da sem igral le 10 minut, preden so mi prsi napolnili! Mislim, daj no fantje? Še vedno lahko igram igro in pridobivam trofeje, vendar brez nagrad. Zdaj moram čakati 3 ure na 1! 1 Skrinja za odpiranje. Naredite tako, da lahko odpremo vse skrinje hkrati in počakamo, da izteče čas skrinje in ne čakamo, da se odpre ena skrinja! Ni nam treba čakati cel dan samo za ponovno igranje 10 minut.
Izjema med izvajanjem »Castle Crush« »Castle Crush« se zruši. Za rešitev se obrnite na službo za stranke "Castle Crush".
Bootleg clash royale, tudi popolnoma neuravnotežen. Čeprav ima svoje malenkosti, je precej kopija Clash Royale lol
Ta igra je zabavna, to bom dal, vendar je monetizacija grozna. Turnirji na primer, prepričani, da lahko nadaljujete, se začnejo pri 5 draguljev za prvi krog, do 6k za 10. krog (60 $!!) za MOŽNOST za zmago v krogu. Ni vreden 1% od 60 $. Seveda lahko igrate brezplačno, vendar ne pričakujte, da boste lahko dosegli kakršen koli pomemben napredek, saj so nagrade za uspeh neverjetno majhne, brezplačni skrinji pa se odprejo predolgo.
To igro imam tako zelo rad, da zahteva razmišljanje in možgane za zmago. To igro igram vsak dan, odkar sem bil star 7 let vem, da sem 9 edina slaba stvar, da ne deluje brez wifija
Porabite denar in čas za kartice, potem jih 4-krat nerfirajo, dokler niso več vredni. Dvomim, da bom ostal. Ne bom prisiljen plačati več, ker so zažgali moje pretekle nakupe. Ne uživam v tem, da me otrgajo. Zruši moj uporabniški vmesnik in zaganjalnik aplikacij po več zaporednih tekmah.
Dobra igra je
Odlicno
Ta igra je zelo lepa, vendar je težava v kartah, ki jih je težko najti in vse karte se ponavljajo in so izenačene, zato zamenjajte karte kot nekoč epsko ali legendarno ali redko ali običajno
Igra je lahko zabavna, vendar je črtasta in frustrirajuća. Traja predolgo, da pridobite dovolj kovancev za nadgradnjo. Po več mesecih igranja je edini način, da odklenete karte, da jih kupite.
Popolnoma montiran. Tako kot pravijo vse druge ocene; Za dejansko zmago in uspeh moraš plačati. Takoj je očitno, če boste izgubili, to lahko vidite po krovu, ki vam ga dajo. Popolnoma lahko vidite, da druga oseba dobi svoj Crystal hitreje kot vi. Gledal sem, kako se tri (10) kristalne karte igrajo v 3 sekundah ena od druge, medtem ko še vedno čakam, da odložim (7) kristalno karto. Kako igra pričakuje, da bom premagal igralca stopnje 10?!! Za zmago je treba plačati.
Ne morete odpreti več škatel samo enega naenkrat v zelo dolgem času ali s plačilom za dragulje. Ko je prostor v škatli poln, ni več vredno igrati, saj so ravni težje in še vedno čakate na kartice za nadgradnjo. Stroški nadgradnje kart postanejo tako zelo visoki, 1000 na ravni 5. Kovancev, zasluženih na boj, je le 7. Tako postane nemogoče nadgraditi samo z igranjem te igre.
zelo dobra igra, vendar obstaja časovni zamik pri postavitvi čete in videz čete med bitko. Razjezi me, ko daš četo ali urok v bitko, vendar učinek pride po sekundi.
Zelo dobra igra, ampak zakaj je njihova meja denarja v enem dnevu. Res sovražim to. To je prva igra, ki sem jo kdaj igral, v kateri boste imeli omejitev pri zbiranju denarja. Prosim odstranite to poceni stvar. In zakaj ne morem spremeniti zastave svoje države?? Te funkcije niti ne moreš dodati?? Vaša igra prikazuje mojo napačno lokacijo. 😠😡😡😠😔 Drugače pa je igra zelo dobra.
Vedno visi in se zruši pri iskanju bitk in moram popolnoma zapreti aplikacijo, da ponovno iščem bitko, vendar bo morda imela celo 2 ali 3-krat neskončno iskanje, dokler ne zaprem aplikacije in poskusim znova, upam, da se ne zruši
ta igra je carska
Igra je bila v redu, vendar ima veliko razočarajočih stvari, kot je, da zahteva več kovancev za nadgradnjo, medtem ko je kovancev, ki jih prejmemo po zmagi v igri, zelo manj. Še več, po mojem opažanju med igro, medtem ko sem lahko poslal samo enega bojevnika, je opozicija lahko poslala 5 do 6 bojevnikov, kar je zelo nepošteno. Torej dajem 2 zvezdici
Defense Zone 3 HD ስልት wio
Čudovita igra
Odlična igra. Ampak zelo frustrirajoče! ampak vredno igre! Končal sem z zbiranjem vseh svojih likov za svoje krove, zdaj moram samo še nadgrajevati svoje like! V igri je toliko za postoriti! Všeč mi je! zelo zasvoji! zato bodite opozorjeni! Morda bodo nekega dne posodobili platformo in vključili vse nove like v platformo! kar bi bilo prav super
ODLIČNO JE IGRATI