Post by acmoulelerec on Feb 11, 2022 7:45:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Pinball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Pinball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu para artırma ▞▞▞
▞▞▞ Space Pinball 2022 version ▞▞▞
Space Pinball: Classic game Arcade ssdp
Reklamlar az iyidi
Her turdan sonra reklamlar. Bir seferde sadece 2 top. Bu oyunu indirmeyin. Kaldırıldı.
Siz microsoft bir dua edin adamlar böyle olmayacak. Ayrıca oyunun amacı bug ı var ilk top gittikten sonra oyunu durdurmaya zorlayın arkaya basınca yeni exta top geliyor. Bu tam puan olarak.
Bilgisayarda oynadığım ilk oyun. Bunu Microsoft'tan indirdim ancak ses efektleri orijinaliyle aynı değildi. Bu uygulamanın orijinal sesleri var, bayıldım!
Çok fazla reklam, para kapma, kurulumdan hemen sonra silindi.
Güzel bir oluşum. Ama birçok şeyden yoksun. Sanki 2 yerine 3 şansımız var gibi. Gemi yakıtı normalden daha hızlı boşalır. Topun mermisi uygun değil
Aynı oyun değil. 3 topa ihtiyacın var. Çarpma düğmeleri. Başlangıç baharından hüner atış noktaları. Can kaybından sonra sıfırlanmayan görevler, ilerleme kaydedemezsiniz. Oyun gergin, daha geniş bir masa olmalı, bu palet boyutunu artıracaktır. Daha sayabilirim ama asıl meseleler bunlar. Telefonumda 1 oyun var, bu 1!
Reklamlar Mükemmel Mükemmel
Orijinali arayanlar indirsin. Harika olmuş , emeğinize sağlık. Çok beğendim.
Eğlenceli oyun ama oyun oynamak için bağlanamıyor. Bağlan'a tıkladığımda hiçbir şey yapmıyor ve orada oturuyor.
Fizik motoru ile ilgili ciddi bir sorun var. Oyunun orijinalinde bir çok hamleyi yapamıyorum. yeniden bir hayatta bir en az 1 görev yapabiliyorken şimdi hiç görev yapa topunu kaybediyorum. Bana kalırsa orijinal oyun tekrar incelenip fizik motor telefona doğru uyarlanmalı
kötü, iki dakikadır elimdeydi.
Bir serseri olan orijinal gibi oynamıyor. Ve sadece bir reklamı izlerseniz, üçüncü bir top alırsınız, ki bu kötü bir şeydir.
Sadece iki top oynayabilir. Her zaman, ikinci topun ardından oyun, ikinci oyunumdan sonra çileden çıkaran "kısa bir video izlemenizi" ister. Ayrıca kaliteli grafiklere sahip değil ve ucuz hissettiriyor. Üzgünüm ama kaldırıldı.
Oyun oynamayı sev. Mükemmel tablo grafikleri. Mevcut daha iyi langırt oyunlarından biri.
Yine, potansiyel olarak iyi bir dijital langırt uygulaması, reklam geliri için açgözlü iştahla mahvoldu. Üçüncü topu almak için can sıkıcı bir reklama katlanmalısın! Bu duyulmamış ve aslında onu bir FTP uygulaması DEĞİL yapıyor. Bu yeni tür geliştiricilerin nesi var? 4. top için reklamlar daha sonra tamam ama standart 3. top için. Hayır teşekkürler, ayrıca çok kötü oynuyor. Kesinlikle bir KALDIRMA.
Reklamlar devam ediyor ve devam ediyor. Bir reklamı her görüntülediğinizde, saçma sapan şey, klibime eklemekle hiç ilgilenmediğim başka bir fkn oyununu indirmek için sizi googleplay mağaza sayfasına gitmeye zorluyor ve daha da kötüye gitti ve daha da kötüye gitti...😡👎 😠
Herkes indirmeli guncellemeyle super olmus
Kötü performans ve reklamları var
Bu, Windows XP'deki ünlü uzay öğrencisinin tam bir kopyası. 2 şey fark ettim, hiperuzay sesi eksik ve beceri atış sesi de eksik. Bunun dışında geri dönüş için teşekkürler!
Windows'un korkunç bir versiyonunu arıyorsanız, işte bu. Potansiyeli var, ancak klasik oyunun bazı özelliklerini kaybetti. 5 dakika içinde kurulur ve kaldırılır.
Bir yerden sonra sıkıyo
Eski incelemem burada en altta, insanlar başlangıçta ne dediğimi görebiliyorlar ama sonunda söylediklerimi yaptılar, bu yüzden söz verdiğim gibi yapacağım burada beş yıldızım, tıpkı çocukken hatırladığım gibi👍(5 yıldız verirdim bir şey eklenirse, SADECE müziği kapatma yeteneği tüm ses efektlerini DEĞİL, bu yapılabilirse, eski Windows XP'de çocukluğumdan ev ve okul olmadan hatırladığım gibi mükemmel olurdu, ama ben Geri dönüp bu beş yıldızı şikayet etmeden değerlendirirdim.)
Alanı çok doğru bir şekilde yeniden yarattı, ancak önemli ölçüde farklı hissettiriyor. Mesela ben burada rampaya vuramıyorum.
Oyun eğlenceli, reklamlar can sıkıcı ama ucuz, bu yüzden gerçekten sorun değil, en büyük şikayetim rastgele korkunç bir kare hızı düşüşü alıyorum. 4xl pikseldeyim, oyun için çok mu yavaş ya da ne bilmiyorum ama bu, oynamayı gerçekten zorlaştırıyor. Bu mükemmel bir nostalji gezisi ve içine giren her şeye saygı duyuyorum ama bundan gerçekten zevk alamıyorum.
Bu uygulama tıpkı bilgisayarda oynamak için kullandığım langırt oyununa benziyor. Grafikler harika. Çocukluk anılarımı geri getiriyor. Bu uygulamayı yaptığınız için teşekkürler. Sevdim
Oyunun kendisi tamam. Vuruş şutları orijinalinden farklıdır. Başparmağım çarptıktan sonra otomatik olarak telefonuma uygulama yüklemeye çalışırken alttaki reklam nedeniyle puanımı düşürüyorum.Reklamlarla aram iyi değil, iznim olmadan bir şeyler yüklemeye çalışmayın. Anında kaldırma.
Açıkça kusurlu fizik. Kötü programlama - görevler aniden rastgele sıfırlanacak.
Tamamen müdahaleci ve çok sinir bozucu reklamlar
Küçükken bilgisayarda bunu oynamak için kullandığım harika bir oyun. Langırt oyunu ses efektleri açıkken fon müziğini kapatma seçeneği olsaydı harika olurdu. Teşekkür
2 top + reklam = 3 top ?! Başarının formülü bu.
Fon müziğini sevmiyorum (ses efektlerini de kapatmadan kapatmanın bir yolu yok) ve reklamlar baş belası.
Tam olarak hepimizin sevdiği klasik oyuna benziyor, ancak top sadece hissettiğimiz herhangi bir yöne uçuyor. Nereye gittiği konusunda gerçekten fazla kontrolünüz yok, bu yüzden oyun gerçekten hızlı bir şekilde sıkıcı hale geliyor.
Eğlenceli bir oyun, bunun gibi eski bir oyundan bekleyeceğiniz gibi, sevmediğim tek şey topun bazen paletlerden veya diğer nesnelerin arasından geçmesidir, ancak bu nadiren olur.
Reklam yüklemek paletlerin gecikmesine neden oluyor
İyi oyun. Yine de bazen görmek biraz zor.
Top fiziği orijinalinden tamamen farklıdır. Hiperuzayda ses yoktur.
Katapulti otsimine Arkaadmängud qvra
Space Pinball: Classic game Arkaadmängud zrc
Eskiden en sevdiğim bilgisayar oyunuydu. Bu hantal ve yavaş yanıt kontrolleridir. YOL çok fazla reklam. Orijinal oyun başına 3 top verdi. Bu sadece 2 verir. Ekstra yok. Rampa almak imkansız yanında. Aynı fizik değil.
Bu oyunun geri döndüğünü görmek çok sevindirici. Dokunarak kontrol etmek daha zor, sanırım ve müziği özlüyorum ama titreşimler hoş bir dokunuş. Yine üç topla başlarsak gerçekten minnettar olurum. Paletlere vurduğunuzda yükseltme ışıkları her zaman hareket ediyor muydu? Hatırlayamıyorum ama rahatsız olduğumu da söyleyemem.
Uygulamayı kapatıp yeniden başlatmak, reklamları izlemekten daha hızlı
Gerçek şeyin ne kadar korkunç bir kopyası, tam bir uygulama alanı kaybı. Oyunda yanlış olan o kadar çok şey var ki, oyunun nasıl oynanacağını görmek için geliştiricilerin gerçek şeyi indirmeleri gerektiğini düşünüyorum çünkü bu yakın bile değil çünkü görünüşleri ve sesleri kopyaladığınız için gerçek anlaşma yapmıyor. Bunu gerçek anlaşma yapmak için daha fazla odaklanırlarsa, herkesin uygulama içi satın alımları bekleyeceği bir uygulama olacağını düşünüyorum.
harrrrrrikaaa
Oyun güzel ben pinballı çok seviyorum bunu bulunca çok iyi oldu ama top ortadaki delikten deliksiz geçmiyor ama olsun farketet bir şekilde kurtarıyorsunuz Oyunu ben çok beğenilecek göreceksin
Gerçekten iyi. Eski usul Windows PC'lerinden klasik zaman suyunun çok güzel bir versiyonu. Alttaki kadar küçük ve ekstra ücretsiz bir top için video izleme seçeneği. Oynanış, dinlenmek için iyi ve harika bir duygu.
tamam
Oyun harika, ancak kürekler dokunmatik basma ile senkronize olmuyor. Can sıkıcı.