Post by icuccreatsuza on Mar 1, 2022 6:24:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gameloft Classics: 20 Years ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gameloft Classics: 20 Years IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sonsuz kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Gameloft Classics: 20 Years 2022 version ▞▞▞
Çok hoş ama tuşlarda hafif bir yemek var
Gameloft Classics: 20 años Arcade akrn
Block Breaker oyunlarını oynamak istiyordum ve görünüşe göre orijinaller iyi tasarlanmış.Ancak, kontroller kesinlikle korkunç. Küçük dokunmatik ekran düğmelerini kullanmaya çalışırken sıkışıp kaldınız. Düğmelere doğru basabilmek için zamanımın yarısını başparmaklarımı izleyerek geçirmeme rağmen, yine de bir şekilde onları özlüyor ve sonuç olarak kaybediyordum. Bu oyunların gerçekten ihtiyaç duyduğu şey, orijinal olarak tasarlandıkları gibi gerçek donanım düğmeleridir. Ne yazık ki, denetleyiciler için destek yoktur.
Gameloft Classics: 20 Years Arcade gmnd
Eski oyunları çok güzel şekilde akıllı telefona aktarmışlar. 1 yıldız kontrolünden kırdım. Kontrollere tam hakim olunmuyor
Tam ekran seçeneği yok. Küçük 'klasikler' koleksiyonu
Neden Örümcek adam veya ac veya sparta veya persia fiyatı gibi 3d klasik oyunlar eklemiyorsunuz ....
Oyun için ekran boyutu çok küçük ve bunu ayarlamanın bir yolu yok.
Bu uygulama iyi oyunlarda sorun yok. Bir sorun, sadece onunla oynaması zor olan kontrollerdir. Dokunmatik ekran olduğunu ve ekrandan dışarı çıkan düğmeler olmadığını bilmelisiniz. Lütfen diğer normal oyunlar gibi kontrolleri yeniden yapın ve 5 yıldız vereceğim.
Oyunlara az da olsa düzenleme düzenlemesi .
Konsol neden var ki
Subway Surfers · Smash Hit · Party Match: Do Not Fall · Gameloft Classics: 20 Years · Knife Hit · Pro Builder 3D · Sqube Darkness · Rider
Oyunlar çok eğlenceli, orijinallerini hiç oynamadım ama bunlar birebir replikalar. Yani bu 5 yıldızlı bir inceleme olmalı, değil mi? YANLIŞ. Sık sık mobil oyunlar oynarım ve kontrolleri tamamen özelleştirememekten nefret ederim. Şimdi, yalnızca özelleştirme yok, aynı zamanda varsayılan konumlar da berbat! Konumlandırmaya alışık olmadığım ve düğmeleri hissedemediğim için sanal D-pad'i kullanmak son derece zor. A B X Y ile aynı hikaye, sadece biraz daha katlanılabilir. Lütfen kontrolör desteği ekleyin!
Keske vampir oyunuda TÜRKCE olsaydı guncelleme ile olursun neyse ki
Geçmişin hatıran 4 ama bunun için butonları üstünüzdekikartabilirdiniz. Eskisi kadar adından söz ettirenlerden değildir. Sürekleci erkekleref.
Hepsi harikaydı. Bu oyunları oynayarak nostaljik hissettim. Umarım daha fazla oyun vardır (daha fazlasının eklenmesini önerir) ve gamepad'lerin hassasiyeti benim için hayal ettiğimden biraz daha zayıftır. Bunlar için bir ayar olacağını ve ayrıca tuş takımlı telefonlardaki düğmeler gibi farklı bir gamepad stiline sahip olacağını öneriyorum.
Gameloft'tan bir hediye. Bu klasik oyunlardan bu kadar keyif almayı beklemiyordum. Elbette bazı kontroller bazen hantal geliyor, ancak bu oyunlar bugünlerde çıkan reklam dolu oyunların çoğundan daha orijinal ve daha kaliteli. Gameloft'a teşekkürler! Temayı veya öykünücü dış görünümünü değiştirmek için bir seçenek ekleyebilirseniz, bu harika olurdu.
Gameloft Classics: 20 Years Arkaadmängud aaja
astekno on Twitter: "Ünlü video oyun şirketi Gameloft'un piyasadaki ...
indirilemiyor sorun var
Tabletimde oyun. Siyah bir ekran verdi. ardından cihaz kapandı, tekrar tekrar yine aynısı durumda. Bir çözüm bulsanız?
Bu uygulamayla ilgili her şeyi seviyorum, bu klasik oyunları çıkardığınız için çok mutluyum. Birkaç tavsiye: 1. DAHA FAZLA OYUN PLEEEEEASE. Oyun kitaplığı zaten yığılmış, ancak favorilerimin çoğu eksik ve bunların gelecekteki güncellemelerde eklenmesini çok isterim 2. Daha fazla kontrol cihazı özelleştirme seçeneği lütfen, örneğin düğmelerin zaten olduğundan biraz daha büyük olmasını istiyorum. Boyutlarını ayarlama seçeneğim olsaydı çok sevinirdim.
Güzel ama neden gangstar vegas yokki onuda yapsaydınız ya
Gameloft'un 30. yıldönümü için indirilebilecek 20 ücretsiz oyun
Talking Ben the Dog سرگرمی kxxk
Bindirme düğmeleriyle tam ekran yapın...ekranın çok küçük olmasını sevmiyorum
Kendinize birkaç dakikanız varsa bu harika bir uygulama. Kapaklı telefon için tasarlanmış orijinal Gameloft oyunlarıyla dolu. Oyunlar uygulamaya önceden yüklenmiştir ve herhangi bir reklam yoktur. Kesinlikle denemeye değer.
Çok güzel oyunlar var ve hepsi hepsi. Bu uzun evdeki günlerde güzel zaman geçirmek ve eskiyi yad yaşarken eğlenmek için bire bir
Gameloft Classics: 20 Years adını taşıyan bu oyun paketinde yok yok ... Muhtemelen 1-2 güne bu paket iOS platformuna da ücretsiz bir şekilde
İndirdiğimde çalışmıyor. İndirmeye bastığımda %100 oluyor ve daha sonra denemem gerektiğini söylemiyor.
Gameloft oyunları - Best clay poker chips
Oyun içi ses nerede? Oyunu ses açıkken seçiyorum ve hiçbir şey çıkmadı. 0/10
Çok nostaljik oyun tarzı. Nasıl olduğunu seviyorum ve kendimi daha yüksek grafikli oyunlardan ziyade piksel oyunlarına düşürmek gerçekten güzel. Yapacak bir şeyiniz yoksa, bu iyi bir zaman kaybıdır.
ekran boyutu çok küçük. Lütfen ekranı biraz daha büyütün.
Nostalji getiren oyunu seviyorum ama kontrol düğmesinden nefret ediyorum, sadece ortasında bir düğme olan d-pad gibi basitleştirin ve bazı oyunlarda bazı özel işlevler için bazı işlev düğmeleri ekleyin belki?
Dürüst olmak gerekirse. Sorunsuz bir uygulama. Geliştirilecek çok şey var. Oyunlar ciddi anlamda sıkıcı ve çok gecikmeli. Ekran çok daha büyük olabilirdi. Büyük sınırlar gereksizdir. Lütfen güncelleyin ve oyunun görüntüsünü büyütün. Sadece çok küçük ve gözler için kötü.
Şimdiye kadar, bu oyun mağazasındaki en iyi oyunlardan biri. Herhangi bir hata veya başka bir sorun olmadan sorunsuz çalışır. En önemlisi, 0 reklam içerir ve herhangi bir mikro dönüşüm olmadan oynamak tamamen ücretsizdir. Kontroller iyi. Kullanıcı arayüzü (UI) oldukça basittir. Oyunun kendisinde, bir yıl dönümü oyunu için fazlasıyla yeterli olan 30 retro gameloft oyunu var. Tek şikayetim, ekran biraz daha büyük olsaydı ve manzara modunda olsaydı çok sevinirdim.
Öyunlar birazdaga modern olsaydı iyidi
pok gbi
Çok kötü kontroller ve grafikler
Gameloft Classics Prime Games Koleksiyon 1.2.4 APK + MOD Android Cep ... 20 yıldır bizimle birlikte olduğunuz için “teşekkür ederim” demenin yolu bu.
Neden her şeyi mahveden tam ekran değil, yıldız yok ve kaldırma
Gameloft Klasik: 20 Tahun Arked ztd
Bazı klasikleri çıkarmak güzeldi ama hadi bir java oyun koleksiyonu!? Ve sanal kontrolün sağ tarafındaki ekstra düğmeleri JUMP için kullanabilmem için kontrolleri REMAP yapmak güzel olurdu.
Tamamen atık. Oyunlar bir ekranın içindeki bu gülünç küçük ekranda sıkışıp kalıyor ve bu korkunç. İndirmenin ne kadar küçük olduğunu gördüğümde tüm bu oyunlara sahip olmanın kötü olacağını bilmeliydim.
My Gaming country With Manoj
Sapık