Post by icuccreatsuza on Mar 1, 2022 6:27:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončni ključi ▞▞▞
▞▞▞ Crab War: Idle Swarm Evolution 2022 version ▞▞▞
Ta igra mi je zelo všeč, vendar vzamem dve zvezdici, ker vsakič, ko dosežem 750 m in zapustim aplikacijo, se vedno vrnem na 460 m in se resno dvignem.
je precej zabavno, vendar je njegova postavitev zelo podobna številnim klikerjem. Všeč mi je, da je to nekako drugače z dejstvom, da postavite enote, ki delajo škodo, namesto da poškodujejo sovražnike, takoj ko se vaš prst dotakne zaslona.
La pro igra
Kaj za vraga ljudje sem bil na ravni ekdize 4, potem pa sem čez nekaj časa šel nazaj na stopnjo ekdize 0!!!! KAJ ZA VRAGA! Ves moj napredek je izginil, a ko se prijavim v svoj račun google play me je pripeljal do drugega računa z drugim imenom. Popravi to ali pa bom izbrisal to igro, ki sem jo igral 8 mesecev, potem se bo samo vrnila na začetek??? !?!?!!!!
Ta igra je tako super! Igral sem jo ure in ure in to je ena NAJBOLJŠIH iger v prostem teku, ki jih boste kdaj igrali! Obstaja nekaj manjših težav. Ne gre za napake ali kaj podobnega, vendar je kljub temu še vedno prijetno. Zelo priporočam to igro vsem, ki se pomaknejo navzdol in jo najdejo, zbogom.
Ena bolj absurdnih iger s pip v prostem teku, ki sem jih igral, a to sploh ni slabo. Glede na to, kar sem do sedaj videl, so vsi oglasi neobvezni, čeprav ne boste dobili veliko izboljšav, ne da bi jih gledali ali plačali. Še vedno odlična igra zaenkrat!
Ta igra mi je zelo všeč...rakovi zlahka sledijo pošasti. Če bi lahko, bi dal oceno 10 zvezdic.
Na začetku zelo zasvoji, vendar postane zelo naporen teden ali tako v igri, zaradi česar ni preveč nagrajujoča za količino časa, porabljenega za igranje igre
Zelo mi je všeč, kako edinstvena je ta igra prisluškovanja, čeprav mislim, da je po posodobitvi prišlo do napake (predvidevam). Ko gledate oglas za Abysswyrma, se zdi, da se plazilci bolj odbijajo nazaj do te mere, da jih ne vidite. Zdi se, da je tudi besedilo manjše. Nisem prepričan, ali je to napaka ali namerno vstavljanje, čeprav sem to želel objaviti. Sicer pa mi je koncept všeč. Všeč mi je tudi, da so metulji način za dajanje oglasov, saj jih gledam zaradi povečanja.
všeč mi je tap igre, ki so preati, kot je ta
Igra je odlična in zasvoji. Obstaja pa težava. Z uporabo Rakovice Burrower me je pripeljal do stopnje 806, ker sem bil na 706. Nisem mogel ubiti niti enega plazilca, ker moji raki niso povzročili dovolj škode. Tudi jaz ne najdem poti, da se vrnem na prejšnjo raven. Če ne morem ubiti plazilca, ne morem dobiti zlata.. Žal sem moral po tem prenehati igrati.
Prenesel igro, obtičalo pri nalaganju 23%. Odstranjeno.
Crab War: Idle Swarm Evolution Dobrodružné nifu
Zabavna je
Crab War Aventure aok
Ne preveč dobro
Dobra grafika in igra. Všeč mi je, kako se mi je igra zahvalila za igro in mi dala brezplačen zlati žarek. Čeprav sem uporabil 2 sposobnosti naenkrat, zrušil igro in ray in vse, kar sem kupil z It, so izginili XD.
Precej zabavno. Drugačen pogled na Tap Heroes. Preprosto, a zasvoji. Želim si, da bi obstajala vadnica o elementih, ki se med igranjem prikažejo na stranskih menijih, ker plazilci kar prihajajo. Brati morate sproti.
Igra je kul in v tem sem res dober, a ko gre za posodabljanje, je zelo počasna in mi včasih ne dovoli, da je posodobim. včasih mi ne dovoli igrati igre, razen če ni posodobljena in če je ne morem posodobiti, je ne morem igrati, kar se zdi protiintuitivno
Ne bo prikazal zaslonske tipkovnice, tako da ne morem vnesti svojega imena in mi ne bo pustil igrati brez imena. tako da ne morem igrati....
Komaj kdaj se zažene! Ne nameščajte!
Všeč mi je igra, pred kratkim sem jo dobil za družinsko potovanje in postala je zasvojena. Igro je enostavno odložiti, ko jo potrebujete, zabavna pa, ko ni nič drugega. Zaslon z dotikom je včasih lahko moten, razen tega pa ima 5 zvezdic.
Dobra igra
Precej zabavno. Igram že več kot eno leto. Uredi: že tretje leto. Ta nova sprememba in zdaj ocena s 4 zvezdicami je posledica njihovega zadnjega dodatka tedenske naročnine za bonuse. 3 $ na teden brez oglasov plus nekaj drugih bonusov. Zdaj sem že prej porabil denar za to aplikacijo. Ne veliko, a dovolj, da pokažem, da uživam v igri dovolj, da podpiram. Za enkratni nakup bi bil pripravljen plačati od 99 ¢ do 2-3 $ za brez oglasov. Ampak nikoli ne bom naredil naročnine za to. Če bi to šele začel igrati, bi odstranil.
To igro igram že kar nekaj časa. Pred časom sem plačal za "polno različico". Zdaj so različico, ki sem jo plačal, spremenili v naročnino! Tako mi "polna različica brez oglasov" ni več na voljo. Rip za originalni predvajalnik. Lahko vam obljubim, da za to aplikacijo ne bom nikoli zapravil niti centa
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Réflexion ylz
Nesmiselno tapkanje. Enostavno nisem mogel. Igranje je hitro postalo dolgočasno.
Obožujem vojno z raki, vendar sem otrok in želim, da bi bil rakovica za odrasle Appxplore zastonj. ker se zdi, da je najboljši rak, ki bi ga bilo težko dobiti v misijah artefaktov. prosimo, dodajte to v posodobitev
zabavno, edina stvar je, da je veliko moči zaklenjenih za plačilnim mestom za resnično poglobljeno moč igre. še vedno odlična igra in je zelo dobra pri zapisovanju časa
Res je dobra igra za podajanje in tudi, če imaš, dobiš veliko stvari. (Všeč mi je to upanje na več takšnih iger
ok, problem samo z igro, nadgradnja rakovice nad nivojem 400 postane izjemno draga. prosimo, znižajte ceno zlata, da nadgradite visoke ravni
Te igre so dobre
V redu je, vendar ne vem, zakaj je toliko navdušenih ocen. Kolikor lahko sklepam, je skoraj le klon igre tap titans z različnimi umetniškimi deli.
bi se lahko manj ohladila za sposobnosti
Do sedaj je bila to zelo prijetna igra. To je tapper, ki ga lahko prilagodite na točko, je lep, sproščujoč, in všeč mi je, da so dnevne nagrade podane v obliki mini igre, to je lep dotik. Pomembno je tudi omeniti, da se zdi, da so nagrade, podeljene z gledanjem oglasov, dejansko vredne časa. Ta igra je osvežujoča sprememba tempa.
かに戦争 (Crab War) アドベンチャー mcs
Dobra igra, vendar ko gledate dodatek za 50 % bonusa, vam ne prinese vseh 50 %, ne vem, kolikšen odstotek daje, vendar ni dvojna prvotna nagrada ...
Samo nadaljujte s tapkanjem ...................
Crab War: Idle Swarm Evolution სათავგადასავლო ewx