Post by icuccreatsuza on Mar 1, 2022 6:33:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jungle Marble Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jungle Marble Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod nieskończona wytrzymałość ▞▞▞
▞▞▞ Jungle Marble Blast 2022 version ▞▞▞
Zabawna i wymagająca gra, ale nie podobała mi się pierwsza aktualizacja, to bardzo ułatwia
Podoba mi się ta gra, ale jest wiele błędów i jest irytująca. Zwłaszcza, gdy masz zamiar wygrać.
Miłość, aby utrzymać umysł. Świetna gra dla szybkości i pamięci... Musiałem zdobyć nowy telefon i próbowałem zsynchronizować moje poprzednie poziomy.. Teraz zaczynam od początku, gdy byłem na poziomie 387. Bo hoo!!!!
Uwielbiam grać w tę grę. to jest moja trzecia komórka n, którą pobrałem na wszystkie telefony. Osiągnąłem poziom 200 na moim ostatnim telefonie. Teraz na nowej komórce muszę zacząć wszystko od nowa. Chciałbym móc przyspieszyć grę na mojej nowej komórce n grać na poziomie 200 i tak kocham tę grę
Bardzo lubię zabawę z tą grą. To wygląda na proste, ale sprawia, że starasz się bardziej, dopóki nie wygrasz. Co więcej, jest to jedna z najbardziej relaksujących gier, w jakie grałem.
Lubię tę grę, zmniejsza stres.
Masz problemy z uzyskaniem darmowych bomb, obejrzyj wszystkie filmy i nic nie dostaniesz, gra się zawiesza Odinstalowałem ją z powrotem i nadal nie działa poprawnie
Lubię tę grę, ale albo musisz ją kupić, albo oglądać 30-sekundową reklamę za każdym razem, gdy chcesz zagrać. Nie da się pokonać wyższych poziomów bez płacenia za przedmioty, które pomogą Ci usunąć i zapomnieć o tej grze
jest fajnie, ale nie lubię reklam między meczami.
Przyjemna gra na zabicie czasu.
Wciągający. Ale zbyt często zawiesza się zbyt wcześnie, co jest niezwykle frustrujące. Myślałeś, że ta usterka zostanie już naprawiona?
Reklamy zawieszają grę. Odinstalowany. Było fajnie, ale zbyt denerwujące, żeby sobie z tym poradzić.
Sympatyczna gra😊👍
zabawne, ale za dużo reklam. Po kilku poziomach nie da się przejść trudnego poziomu. szkoda, bo inaczej relaksująca zabawa.
To jak Zuma. Fajne. Sterowanie jest naprawdę dobre. Łatwy do gry, ale trudny.
Uwielbiałem tę grę, spędziłem wiele godzin grając, ale niestety z frustracji jestem zmuszony usunąć cię. Nie mogę cieszyć się grą, w której się zawiesza i nie mogę nic zrobić, aby to naprawić. To ty masz technologię, która pozwala naprawić własną grę. Najpierw próbowałem usunąć grę, zaczynając od nowa, tylko po to, by napotkać te same problemy. Zawiedziony
Nienawidzę, dlaczego się zawiesza, gdy wygrywasz. Zaszedłeś tak daleko w grze, a potem się zawiesza, ale możesz grać przez wieki i kupować rzeczy, które ci pomogą, a kiedy nie musisz niczego kupować, ponieważ dobrze sobie radzisz w grze, zawiesza się / ulega awarii i jedynym sposobem na kontynuowanie gry jest całkowite zamknięcie gry i ponowne załadowanie, w ten sposób straciłeś życie i postęp w grze... wcale nie jest fajnie, ponieważ ciągle się zdarza, że teraz odmawiam płacenia za zakupy gier.
Podoba mi się ta gra, ale armata lub cokolwiek innego, co strzela w kulki, automatycznie strzela wszystko przez siebie, dodając więcej kulek, ja to mnie zirytowało!!!! ja
Muszę powiedzieć, że jest to dobrze zorganizowana gra. Uwielbiam też grafikę
Jungle Marble Blast ง่ายๆ ict
Ta gra trzyma cię na palcach. Naprawdę potrzebujesz korekty rąk i oczu w tej grze. Ale naprawdę to lubię. to trudne
Ciekawa i wciągająca gra. Dziękuję. 😃.
ta gra nie jest relaksująca. musisz poruszać się szybko, aby pokonać kulki do dziury. gdzie są instrukcje? jest tak wiele opcji, że nie ma pojęcia, jak z nich korzystać. Nie przeszkadzają mi reklamy. deweloper musi jakoś otrzymać zapłatę. Lubię grę i chcę kontynuować, ale najgorsze jest to, że nie mogę znaleźć sposobu na wyjście z gry bez wyłączenia telefonu. gdzie jest ten cholerny przycisk wyjścia?
Nie lubię tej gry, tylko b/c uniemożliwiasz wygranie. Lubię wyzwania, ale nie do tego stopnia, że staje się to takie irytujące, że nie jest to zabawne, bo pokonuje cel słowa „gra”. Gry mają być zabawne i wymagające!
W końcu przedostałem się przez Mushroom Forest i byłem tak podekscytowany, że zacząłem Wilderness, że znów zacząłem wracać na początek Mushroom Forest. Nieszczęśliwy.
niesamowita gra, chociaż niektóre poziomy mogą być trudne, ale jak dotąd były świetne, ale za dużo reklam.
Podobała mi się gra w tę grę. Mam nadzieję, że przełamię cały etap!!🤩🤩
Moim zdaniem najlepsza gra Blast dostępna za darmo , bez mnóstwa dodatków sprawiających , że tracę zainteresowanie grą .Najlepsze
Jungle Marble Blast கேஷுவல் qjk
Jest reklama, którą musisz oglądać po każdym poziomie. W przeciwnym razie sława nam się bawi.
드래곤도도-보석 폭발 캐주얼 게임 jkrj
Świetna gra, wtedy dojdziesz do poziomu, na którym możesz pokonać bez płacenia pieniędzy !! Zdzierać
Podobała mi się ta gra, aż kilka razy mnie oszukała, nie dała ekstra, za którą zapłaciłem. Wydałem dużo pieniędzy na tę grę i po prostu utknąłem na jednym poziomie na tak długo, dopóki nie zapłacę za dodatki.
Zbyt trudno jest przejść przez wyzwania bez bonusów różne strzelanki, które trwają wiecznie Nadal nie mam nowej strzelanki i gram w tę grę od ponad miesiąca za mało samouczków pomocy Nigdy nie kupuję bonusów Po prostu lubię grać w grę, nie muszę brać pieniędzy yohei
za dużo reklam. spędzać więcej czasu na oglądaniu reklam niż na graniu w gry. odinstalowywanie.
Świetna gra, jednak opcjonalny zakup 19-go dnia musi zostać zmieniony. Musi mieć ciągłe prezenty przez 19 dni lub automatycznie resetuje się po zdobyciu wszystkich nagród.
Jungle Marble Blast Інше xnr
Jest fajnie i kocham tę grę, ale zmienia kolory w ostatniej chwili, a kończysz Shootin The Wrong Color Ball Cheats, pokazuje, że Twój następny kolor jest czerwony, ale kiedy idziesz strzelać do zmian w Blue Super Uncool Uncool !! 😒😤.
Podobała mi się gra, ale nie chce się otworzyć, odkąd połączę się z Facebookiem i też nie uaktualnię. To kompletna bzdura
To zabawne i trudne
Dobra gra, ale staje się zbyt trudna na czas reklamy, którą musisz przeczekać. 30 sekundowe reklamy po każdym niepowodzeniu. Raz po raz. Te same reklamy, głośno!
Ciągle się zawiesza 😫 robi mi to w głowie !!! Zaczynasz poziom od dobrego, a potem nagle się zawiesił, zbliżając się do usunięcia!!! Również dlaczego zabiera 2 życia na 1 przejście
gry fajna gierka polecam
Święta cholera reklamy! Nie pobieraj, chyba że chcesz, aby połowa czasu gry była zużywana przez reklamy! Gra była fajna, ale nie warta ilości bezwartościowych reklam, które musisz znieść.
Głupi projekt. Przycisk przewijania do tyłu jest w bardzo złym miejscu. Grasz, a kiedy zgubisz przycisk przewijania do tyłu, nagle pojawia się na środku ekranu i przypadkowo go nacisnąłeś, co kosztuje 1000 monet 👎
Jungle Marble Blast Thông thường dxe
Rozgrywka była przyzwoita, chociaż stwierdziłem, że jest opóźniona i zawierająca błędy. Kolory zmieniały się od czasu do czasu, a czasami strzelały podwójnie lub wcale. Byłoby wspaniale, gdyby nie to. To mogło być tylko moje urządzenie
Odinstalowywanie... od tygodni walczyłem o przejście jednego poziomu i za każdym razem, gdy zbliżam się do końca, gra się zawiesza... co jest frustrujące. Wolę odinstalować i zachować zdrowy rozsądek..
Lubię tę grę, ale reklamy puzzli z klockami zabawkami są irytujące i monotonne. Ta sama reklama jest odtwarzana przez ponad 20 sekund i nie można jej wyłączyć, dopóki się nie skończy. Dlatego usuwam.
Uwielbiam tę grę i odciąga mój umysł od rzeczy, przez które przechodzę i rzeczy, które mam na myśli. To jest naprawdę zabawne i możesz naprawdę wejść w tę grę i zapomnieć o wszystkim, co dzieje się wokół ciebie, to jest najlepsze gra, którą mogłem kiedykolwiek pobrać
Gita
Musiałem go pobrać kilka razy, za każdym razem robi się trudniej na niższych poziomach, już nie fajnie go nie polecam