(Android/iOS) Shopping Mall Girl: Style Game fırıldaqlar dözümlülüyü artırır
Mar 1, 2022 6:36:43 GMT -5
Post by icuccreatsuza on Mar 1, 2022 6:36:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqlar dözümlülüyü artırır ▞▞▞
▞▞▞ Shopping Mall Girl: Style Game 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu çox bəyənirəm bu oyun digər oyunlar kimi oynanmır bu heyrətamizdir amma paltarlara pul xərcləməli oluruq və başqa vaxtlarda oyunu sevmədiyim şey fantastikdir
Alışveriş Merkezi Kızı Gündelik pptu
Bu oyunu yaxşı oynayıram, dostum da bu oyunu bəyənir, amma bəzən bu oyundan cansıxıcı hiss edirəm
😚🤗😚😚😍😍😍
Bu oyunu bəyənirəm, lakin başqa otaq tutmaq üçün onu doldurmaq lazımdır. Bu oyunda qarşılaşdığım problemdir
Mən bu oyunu sevirəm, digər yarışmalara səs verə bilərsiniz, həmçinin bu oyunu endirməyi və oynamağı məsləhət görürəm, əylənəcəksiniz və ona dörd ulduz verdiyim üçün bir şikayətim var ki, bir çox mağazalar və paltarlar bağlıdır, ümid edirəm bu şikayətimdən sonra o mağazaları açıb geyinəcəksən
super oyundu ama oynadiqca maragsiz olur ona gore men bu oyunu silirem
bu yaxşı oyundur, lakin səviyyənin çoxu Zaza, saç salonu və s. kimi kilidlənir. istəsən yükləyə bilərsən amma o qədər də maraqlı və iyrənc oyun deyil
Sərin
Pisdi
duz 2 ildir oynayiram super oyundur super hami oynasin
Yerlər bağlı olduğu üçün 5 ulduz vermək istəmirəm, nəsə etməliyəm... darıxdırıcı oyun deyil amma , əgər hamısı kilidli deyilsə, bunun üçün 5 ulduz verə bilərəm..😅😅😅[][][] ][]•••••••
Shopping Mall Girl: Style Game Dažādas spēles rphw
Shopping Mall Girl: Style Game Casual ybz
ela oyundu👍
Tamamilə heyrətamizdir heç bir söz yoxdur.......çox şeylər açılıb Mən zəngin qız ticarət mərkəzinin əvəzinə bunu tövsiyə edirəm......amma bu oyunda çox şey kilidlənib.......saç salonunun açılması lazımdır. və həmçinin daha çox geyim mağazaları......bərbər salonu əşyaları və paltar mağazası paltarların kilidlənməsinə ehtiyac yoxdur......zəhmət olmasa qıfıllarla bağlı bir şey edin😊😊
Fast Fighter: Racing to Revenge Arcade fnf
Çox piiiiis.ancaq reklam.geyimlər pulnan.pulda az verilir.çox maqazinlər qıfıllı ödənişli.bir sözlə zaydı.
Çox gözəl oyun. Ancaq əlavələr çoxdur. Bu oyunda kilidli paltarlar heç vaxt açılmır. Yalnız köhnələr onlarındır.
Əvvəlcə demək istərdim ki, bu oyun oflayndır, amma OMG, saç salonunu necə bağladı? zəhmət olmasa
Shopping Mall Girl: Style Game Εύκολα qgz
Bu oyun aap zəhmlidir Mən bu oyunu bəyənirəm, çünki onun çoxlu reklamı və yaxşı oyun xüsusiyyətləri yoxdur. Bu oyunu çox bəyənirəm............Əgər bu oyunu bəyənirsinizsə, 5 ulduz verin və təcrübə
Əvvəla ...niyə bu qədər qəribə reklamlar var ki, hər biri 30 saniyəyə qədər... İkincisi .....çox asılır və gözləmək əsəbiləşir.... ..yükləmə.
ela
Bu oyunu çox bəyənirəm. Amma kaş ki, hər mağazanın, paltarın kilidi açılsın. Amma hər halda bu oyunu bəyənirəm və hər kəsə bir dəfə cəhd etməyi təklif edərdim.
Vifiò
Çox Yaxşı Oyundur Amma Tezliklə Bir Şey Gələcək 1 ildir Gözləyirəm Həm də Yeniləyirəm amma bu açılmır Və bəzi şeylər kilidlənib və açılmır..... 😑
mən vüsalə bu oynu cox bəyəndim hamya töfsüyə edə bilər ki yaxşdı hecdə peşman olmasız əladı 🤗🤗🖒🖒👌👌
Bu oyun çox maraqlıdır 😊, mən bu oyunu çox sevirəm, amma hər səviyyədən sonra çoxlu reklamlar var və bir çox səviyyələr kilidlənir və kilidini açmaq üçün biz pul ödəyirik, amma bundan sonra oyunu çox sevirəm. Bəzi dəyişikliklər edə bilsəniz, bu gözəl olardı 😋. Təşəkkür edirəm 🥰
bu oyun həqiqətən əyləncəlidir, lakin ATON OF ADDS oyunu hər dəfə başqa ekrana keçmək üçün düyməni kliklədiyiniz kimi, bu əlavələr KEÇənə qədər bir daha oynamıram.
Amma mən üç ulduz verirəm ki, niyə bilmirəm artıq gəldi mən onu oynayıram ki, qız 11 paltarı həm də çox yaraşıqlıdır, ən ucuz rənglərdə geyinir çox gözəldir problemlərin bitmə tarixini göstərir ya mudra techtarget jab sadəcə müştəri karne wala video zəng oyunu
Bu oyunun bir çox reklamı var və paltarlar kilidlənib
Mən oyunu sevirəm, amma daha çox paltarım yoxdur, paltarların qiyməti 100 rupidən çoxdur. Fərqli saç düzümlərim yoxdur.
əla superdiiiiiiii
Salam çox gözəl oyundur mən coconun bütün oyunlarını xoşlayiram sizə tovsiyə edirəm
😍😍😍😍😚😙
daha yüklüyorum ama yorumlara baxılırsa gözəl bi oyuna benziyor
Gözəldir amma bəzi mağazalar bağlanıb və bu məni bezdirir Və daha çox dəbli paltarlar ola bilər... Ümid edirəm ki, başa düşürsünüz. Çox sağ ol..
Mən bu oyunu sevirəm yaxşıdır Vay, bir müddət axtardığınızı xatırlamaq üçün doğru şeyə sahib olmaq əla idi. Sabah səhər-axşama qədər səninlə yeni illə məşğul olmalıyam və səhər tapılacağına əmin ola bilməyəcəm. 😇😇 ilk dəfə səhər. Tek şey 😇😇👄👅💋❤💙💚💛💜💓💔💕💖💗💘💝💞💟👍
😛😜Ayten Memmdova